About the author : PizzaAYO

Deoarece ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, suntem fericiți să vă anunțăm lansarea site-ului www.pizzaayo.ro. Acesta vă oferă atât informații despre magazinele și viziunea noastră, cât și despre produsele și servicile pe care vi le putem oferi.

Acum poți comanda pizza ta favorită și online

Siteul are un design simplu dar elegant, fiind optimizat și pentru dispozitivele mobile, ceea ce îl face ușor de folosit și de accesat în orice situație.

Pe pizzaayo.ro puteți comanda cea mai delicioasă pizza, meniuri de burger, meniuri krispy, meniuri piept de pui la grătar sau deserturi delicioase – papanași și clătite.

Selectați locația aferentă orașului vostru și savurați o pizza autentică, livrată gratuit, direct acasă sau la locul de muncă.

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor voastre și în conformitate cu recomandările privind împiedicarea răspândirii virusului COVID 19, am simplificat  procedura de plată a comenzilor oferind  și plata on line.

Petrece momente frumoase cu cei dragi si lasa gătitul pe seama noastră.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre evenimentele sau promoțiile Pizza Ayo ne poți vizita și pe pagina de facebook Pizza Ayo 

Leave A Comment