fbpx

Echipa Noastra

page42x
Dominic Scott
Pizza Ayo Costesti

Mereu pe gustul tau

Pizza Ayo Costesti, este situata in strada Victoriei nr 55, langa Petrom.

Aici veti gasi, pe langa pizza delicioasa, diverse preparate din carne realizate din ingrediente de cea mai buna calitate. Mancarea este proaspata, pregatita zilnic de catre echipa noastra, care pe langa experienta si indemanare, adauga intotdeauna si un strop de dragoste.

Pe langa bucataria moderna si meniul variat, Pizza Ayo va pune la dispozitie comanda telefonica la numarul 0758 842 842 si livrarea direct la tine acasa.
Petrece timp de calitate cu cei dragi si lasa gatitul pe seama noastra.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre evenimentele sau promoțiile Pizza Ayo ne poți vizita și pe pagina de facebook Pizza Ayo Costesti.

Dominic Scott
Pizza Ayo Slobozia

Dragoste de la prima felie

Cu mare bucurie va anuntam ca am deschis  Pizza Ayo Slobozia situata in strada Constantin Brancoveanu nr 18 A.

Echipa Pizza Ayo este formata din oameni tineri, entuziasti, uniti de pasiunea pentru pizza buna.

Ne-am adaptat cerintelor si normelor sanitare si dorim sa va asiguram ca respectam cele mai stricte norme de igiena si in conformitate cu prevederile legale referitoare la COVID 19.

La Pizza Ayo  veti gasi, pe langa pizza delicioasa si preparate din carne realizate din ingrediente naturale, de buna calitate. De asemenea va oferim si deserturi aromate pentru o masa completa.

Echipa Pizza Ayo include bucatari talentati, care pe langa experienta si indemanare, pun si un strop de suflet in preparatele noastre.

Pe langa bucataria moderna si meniul variat, Pizza Ayo va pune la dispozitie comanda telefonica la numarul 0749 993 366  si livrarea gratuita in Slobozia dar și în Ștefan cel Mare, Rascaieti, Fierbinți, Mozaceni, Glavacioc.

Pentru ofertele si noutatile noastre puteti urmari pagina de facebook  Pizza AYO SLOBOZIA