Dominic Scott
Pizza Ayo Costesti

Mereu pe gustul tau

Pizza Ayo Costesti, este situata in strada Victoriei nr 55, langa Petrom.

Aici veti gasi, pe langa pizza delicioasa, diverse preparate din carne realizate din ingrediente de cea mai buna calitate. Mancarea este proaspata, pregatita zilnic de catre echipa noastra, care pe langa experienta si indemanare, adauga intotdeauna si un strop de dragoste.

Pe langa bucataria moderna si meniul variat, Pizza Ayo va pune la dispozitie comanda telefonica la numarul 0758 842 842 si livrarea direct la tine acasa.
Petrece timp de calitate cu cei dragi si lasa gatitul pe seama noastra.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre evenimentele sau promoțiile Pizza Ayo ne poți vizita și pe pagina de facebook Pizza Ayo Costesti.

Dominic Scott
Pizza Ayo Targoviste

Dragoste de la prima felie

Cu mare bucurie va anuntam ca am deschis  Pizza Ayo Targoviste situata in Calea Domneasca nr 222.

Echipa Pizza Ayo este formata din oameni tineri, entuziasti, uniti de pasiunea pentru pizza buna.

Ne-am adaptat cerintelor si normelor sanitare si dorim sa va asiguram ca respectam cele mai stricte norme de igiena si in conformitate cu prevederile legale referitoare la COVID 19.

La Pizza Ayo  veti gasi, pe langa pizza delicioasa si preparate din carne realizate din ingrediente naturale, de buna calitate. De asemenea va oferim si deserturi aromate pentru o masa completa.

Echipa Pizza Ayo include bucatari talentati, care pe langa experienta si indemanare, pun si un strop de suflet in preparatele noastre.

Pe langa bucataria moderna si meniul variat, Pizza Ayo va pune la dispozitie comanda telefonica la numarul 0737 176 176 si livrarea gratuita in Targoviste, comanda minima fiind de 30 lei.

Pentru ofertele si noutatile noastre puteti urmari pagina de facebook Pizza Ayo Targoviste.

Dominic Scott
Pizza Ayo Mioveni

Imparte o pizza cu cei dragi

Ne pregatim sa ii spunem Bun Venit noului membrul al familiei Pizza Ayo – Pizza Ayo Mioveni.

Iubitorii de pizza din Mioveni se pot bucura acum de gustul savuros al produselor marca Pizza Ayo.